Toppenhelg!

Hemma från Emma & Moa, har haft det dyngbra. Det har jag alltid när jag är med mina bästavänner. Var ute och gick igår kväll och myste med film och massa godis. Här snålar vi inte! Hoppas att alla ni andra också har haft det bra, för nu ska jag kolla på Harry Potter och sedan ta mig en dusch, vi hörs.
KRAMAR!

Rubrik:

Tävling imorgon, åker 08.00. Sova? JA TACK.

Summer 2011

Åh, nu är sommarlovet snart slut och jag orkar inte börja skolan. Har inte orkat blogga för jag har ingenting viktigt att säga och då känns det lönlöst att ens lägga energi på det. Har haft det bästa sommarlovet och tänker fortsätta så de två sista veckorna. Ska tävla imorgon i Stav i Kil. Sen ska jag va på läger i fyra dagar. Ska träffa underbara människor som gör mig glad. Hejsvejs!

Tror aldrig jag visade er hur jag såg ut på skolavslutningen? Här har ni! Inte så bra bild.

Den där Mary.

Hej!
Emma och Moa kunde inte ses igår. Så vi ska träffa dom idag istället, sen så sover vi hos dom! Härligt! Saknar dom som tusan. Vet inte riktigt när dom kommer men det blir väl om en timme kanske :-)
Så, så kommer min dag att se ut. Imorgon ska jag iväg ut och rida Celina, mys. Men det blir framåt kvällen.

Det var allt, puss och kram!


♥♣♥♣♥♣♥♣♥♣♥♣♥♣♥♣♥♣♥

Godmorgon!
Har vart vaken i ca. en timme, och ska strax äta frukost. Måste nog ta en dusch men jag orkar inte..
Iallafall, idag ska jag träffa Emma och Moa. Saknar dom så jag dör, det kommer blir dyngbra! Kanske ska sova hos dom också, men vi får se hur det blir. Det var nog allt, Puss och hejdå!

Åh, saknarsaknarsaknar!


13:11

Nu ska bloggandet komma igång igen! Hade inte tid att blogga i Stockholm, var ute från morgon till kväll. Sen när jag har kommit hem så har jag vart upptagen både med det ena och det andra. Men nu är allt fixat och jag ska blogga så ofta jag kan och hinner nu. Det kan ni skriva upp!
Idag har jag kört stavhopps pass, en halvtimme kanske. Körde det imorse, och tog en dusch efteråt. Senare i eftermiddag så ska jag träna. Åh, har saknat stachoppet! Så ser min dag ut. Lägger också upp bilder på bloggen på allt jag fick med mig hem. Det var en del!


Nu.

RSS 2.0