Skolan.

Ska iväg till skolan om en dryga halvtimme.. this is me today




söt tjej

JAG BLIR GALEN PÅ ALLLLLLLLLT SNART!

JÄVLA SKIT!
jag hade skrivit ett helt jävla långt inlägg som jag precis skulle lägga in och så suddades allt bort!!!!!!!!!!!
jag orkar inte skriva ett nytt, skriver allt imorgon istället... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

but it's time to face the truth, I will never be with you.

Dagen har vart väldigt underhållande! Först åkte jag och janine ut till stallet och red, idag hoppade vi lite lågt. Det var härligt! Sen skulle jag till Karlstad och träna stavhopp klockan 4 i tre timmar. Så det blir ingen träning imorgon för mikael (tränare) skulle bort någonstans imorgon.
Kom hem runt klockan sju och då grillade pappa majskolvar som familjen åt. ÄLSKAR DET!! samtidigt kollade vi på mästarnas mästare = familjeunderhåll ;)
Nu ska jag snart ner och göra mig iordning, har inte glasögon för tillfället, glömde dom i örebro när vi var där med friidrotten, skäms verkligen... men vi får hoppas på att någon hittade dom och lämnade in dom!
Ska strax ner och se på tv med familjen.. så pusshej!


Tyckte denna bild var enormt söt (:

Dagen med friidrotten (L)

Dagen spenderades med friidrotten, men dagen är inte slut än! Steg upp klockan sju och gjorde mig iordning eftersom att alla skulle träffas nere på brovallen klockan 8. Då åkte vi buss till Örebro, där vi tränade. Dock tränade vi inte något av det som jag tycker är speciellt kul.. höjd (funkar väl) sprint och KULA!? Haha, och för alla som inte vet det så suger jag rent ut sagt på kula :/ Sen åkte vi till en restaurang och åt så underbart god mat! potatisgratäng med kyckligfilé och någon ostsås. Efter det bar det iväg hemåt igen, vi skulle ju åka gokart! Asså gud vad roligt det va, har nog inte haft så kul på länge. Sen åkte alla hem till sig och nu ska vi mötas nere vid thairestaurangen och äta där. Myspys!

Såhär ser jag ut just nu.


linnet fick jag av sanna, framifrån

& bakifrån


liiiiiite happyface...


Pussar.

Fryser..

Dagen har vart super! Skolan var som vanligt, hade spanskaprov (n) Men jag tror att det gick bra, kanske inte lika bra som dom förra, men godkänd blir jag iallafall! Eftermiddagen tillbringades med Sanna. Hääääääärlig tjej!♥
Så mogna som vi är hade vi vattenkrig, men det är otroligt underhållande ju, vi älskar't ♥
Hon åkte hem för 20 minuter sen för hon and her family skulle äta thai mat.. avundsjuk :(
Fryser fortfarande efter våran lilla lek så måste springa och ta på mig min jumpsuit som har kommit!
Jag gillar den, den är otroligt stor men det är ingen fara, jag klarar mig. Imorgon ska jag till örebro klockan 8!? Men jag ska dit med friidrotten så det ska bli kul :) Det var någon träningsgrej.
Iallafall, har fortfarande inte hittat min USBsladd till mobilen så kan inte ladda upp några bilder!!! Får panik.


ja.. brist på bilder, men denna tog jag kanske för två månader sen

Pussar ♥

regn..

Förklaring till rubrik: Skulle cykla hem idag med fanny klockan tjugo i fyra och då var himlen ganska svart. När vi precis hade låst upp cyklarna så kom det världens skur! ååååh, vad irriterad jag blev, men nu är det mysigt för jag sitter i pjyamasbyxor och mammas myströja, inget fel med det inte!
Sov också i femtio minuter när jag kom hem, jag lyckad alltid somna varje tisdag eftermiddag. Men det är så himla skönt, man känner sig som en ny frisk människa! men nog om den saken..

Dagen i skolan var helt okej, en vanlig dag :)
Jag och fanny var helt ivriga när vi kom hem ifall jumpsuiten hade kommit.. men NEJ.
Så vi vart lite depp men vet att den iallafall kommer imorgon, men med våran tur så kommer den säkert i övermorgon. Men det stod iallafall att frakten skulle ta 2-3 dagar så jag får väl lita på dessa ord!



kramis kramis..

sovmorgon! :D

Idag har jag sovmorgon till klockan tio. Sov till klockan 8, jag skulle ha sovit till nio men jag på något konstigt vis orkade inte ligga kvar :ooo
Fanny har panik just nu för hennes klocka går en timme för tidigt, så hon hade gått upp en timme tidigare än vad hon igentligen skulle så hon gick upp halv 8. Just nu är hon väldigt glad! HAHAHA
Min jumpsuit kommer idag eller imorgon! längtar.. tycker det ska bli intressant att prova den, se hur den sitter liksom, och så kommer den äntligen vara min! haha... jag är ganska konstig ;)
Men iallafall, dagen ser ut som den brukar vad gäller skolan. Inte några förändringar vad jag vet. Men vi har ju orientering på idrotten nu.. asså det är så hilma lätt så jag orkar inte ens anstränga mig. Vi orienterar typ på tvåans nivå. Moa gets angryyyyy.

This is me today


söööööööööööööööt! :o


gooooooooooooding ♥

Har beställt den här godingen, kommer om 2-3 dagar. Beställde den för någon timme sedan, så nu är den min. Den är inte äkta.. som kanske syns,  men jag orkar inte betala 1.2 för en äkta! Man kan göra så mycket annat för dom pengarna. ;)


Fanny har beställt en ljusrosa, ville också ha en rosa först, men det är roligt med lite annorlunda färg!


onepiece

Idag blir det stavhopps träning i 3 timmar. har haft ont i halsen och vart förkyld så har inte kunnat träna på ca. två veckor. Så nu ska det bli härligt att komma igång igen!
Det börjar klockan elva och slutar två. Så ett ganska lagomt pass för mig. är väl hemma lite efter halv tre, då får jag göra mig iordning snabbt eftersom att jag ska sova hos emma och moa ikväll. (vilket jag skrev igår.)
Så dagen blir nog bra! :)



SKA HA!

Bonde söker fru.

Kollade precis klart på bonde söker fru. Det är ett för jädra härligt program det! :D haha, alla är så sköna.
Pratade precis med emma lindström i telefon i tre kvart, saknat tjejen! vi ska ses imorgon, vilker är super, ska sova hos dom imorgon. Nej, fanny ska inte va med, hon sover hos amanda aj idag så hon hinner inte.

Dagen har vart bra, ingen speciell dag, fick tillbaka no provet. Jag är nöjd måste jag säga, trodde faktiskt att det skulle gå sämre än vad det gick. Var tvungen att skynda mig hem till smilla på grund av att hon hade vart ensam hemma nästan hela förmiddagen så hon var tvungen att gå en promenad. Min lilla myssmilla. (:

Nu ska jag se på film som går på tv4, vet inte riktigt vilken film det är men någon med angelina jolie
puss

dagen

dagen har varit bra, träffade sanna ett tag efter skolan. det  var ett tag sen! :o
men det var ju riktigt trevligt, annars har jag inte gjort speciellt mycket undeer denna dag, har pluggat lite till so-provet som vi ska ha på torsdag nästa vecka :(
sitter och lyssnar på musik just nu, och facebooooooook, haha har inte suttit vid datorn på ett tag så börjar komma in lite i det igen :)

nu ska jag plugga lite till på no'n och sedan vet jag inte:)




söta bilder alltså, kan man bli charmigare!?

nu ska bloggningen komma igång igen!

har faktiskt helt ärligt glömt bort bloggen, plus att på senaste dagar så har det varit så fint väder ute så jag har inte velat sitta inne vid datorn. men nu ska det bli ändring på detta! det kan jag lova :)
men några nyheter: jag ska få ta hål i naveln! när vi har hittat ett bra ställe, och om man kan vara under femton, det är ju inte alltid säkert att man får det på alla stället. men det är verkligen ett plus! jag och amanda var med om en cykel olycka, eller ah hon fastnade med foten i mitt cykel däck så vi fick klippa sönder ekrarna och jag följde med henne till sjukhuset.. men det blev bra! hon hade några inre blödningar men ingenting var brutet ialafall. påsklovet spenderades till en viss del med emma och moa, mina babes. hade uperkul med dom som alltid. ska sove med dom nu till helgen, utan fanny :) haha, men det blir nog bra ändå. sen red jag under påsklovet också, och gjorde igentligen inte så mycket faktiskt, var sjuk dom tre första dagarna och är fortfarande snuvig. men nu ska jag och fanny kolla på film, WOLD HOGS!  så sjukt bra film, jag älskar den! :)
nu vet ni iallafall att jag inte har glömt bort bloggen, :)

puss

RSS 2.0