When a girl says "don't worry about it" you better fucking worry about it!

Hej! Ledsen att jag inte bloggade igår, hade inte tid. Men nu har jag det, så då passar jag på! Slutade 15.40 idag så då åkte jag hem och tog en långpromenad med Smilla och Fanny. Det var riktigt mysigt, jag och Fanny tog en massa kort :) Har pluggat hela eftermiddagen också, sex till åtta. Orkar inte mera så nu sitter jag och Fanny och kollar på film. Lägger in bilderna om en stund när jag har hittat sladden som jag lägger in bilder från mobilen till datorn på. Hittar den inte just nu så är ganska irriterad. Får ta några djupa andetag och leta vidare, haha :D




söta bilder.

time for school!

Godmorgon alla solstrålar!
Vaknade för ca. fem minuter sedan, och steg upp då :) Idag går jag till halv fyra.. gillas inte! Men jag står ut. Efter skolan ska jag bege mig hemåt snabbt och sedan åka till Karlstad för stavhoppsträning. Kommer väl hem ca. klockan halv nio, nio. Efter det så blir det plugg resten av kvällen.
Alla får ha en bra dag! :)
Puss


plugg, plugg och åter plugg..

Jag tror ni fattar poängen med rubríken.. vi har no prov på torsdag (MIN FÖDELSEDAG!:() och jag måste verkligen plugga. Tänker inte acceptera att jag får underkänt, men så dålig är jag inte i skolan ;)
som sagt plugg, plugg och åter plugg..






Härliga vårväder!

Hej!
Ledsen att jag inte bloggade igår och i förrgår (kommer inte ihåg om jag bloggade då eller inte) Igår tränade jag nämnligen stavhopp i fem timmar. Vi var tvugna att åka klockan nio på morgonen så hann inte uppdatera någonting innan det. Sen efteråt, när jag kom hem runt halv fyra, fyra så var jag helt slut och orkade knappt äta mat. Men det var en superdag och jätteroligt!
Idag ska jag ut till stallet och rida celina, varken moa eller janine kunde rida med mig idag :/ Får väl hitta på något skoj iallafall, jag brukar ha ganska roligt när jag rider :) Kanske för att jag älskar att rida? hm..
Iallafall, åker ut ungefär klockan tolv, fanny ska till dansen då så då passar jag på att åka ut samtidigt som henne. Hon och hennes dansgrupp ska ha en extra repetion eller något.
Är kanske i stallet två timmar, härligt väder att rida i allafall, det muntrar upp mig en del! Känner att jag inte ska skriva något mer, blir bara jobbigt för er att läsa då.


HAHAHA, söt tjej:)

Puss / moa


Det man inte vet tar man inte skada av.

ledsen för dålig uppdatering. har inte hunnit blogga. min vanliga ursäkt! :o har vart i stallet och vart med kompisar. har inte haft så jättemycket plugg denna vecka. hade sv prov i onsdags, gick väl okej ..
nu är fanny ute med smilla och jag kollar på smallville haha nolife.se ?
här kommer lite bilder som jag tog för en minut sedan, inte alls fina så förvänta er ingenting! ;) dagens outfit är med också, fast man ser det inte så bra .. :/




puss :D

Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year!

ÄR VERKLIGEN LEDSEN ATT JAG INTE HAR BLOGGAT PÅ.. EN VECKA?
Men jag har faktiskt en anledning, har haft en ordentlig huvudvärk så jag har inte orkar sitta vid datorn. Det blir bara värre för mig då. Så jag har bara pluggat och druckit vatten mest. Har inte så mycket att berätta om förra veckan, hände inte så mycket speciellt :) Tränade stavhopp igår kväll 17.00-20.00 Det är otroligt kul!
Just nu ska sitter jag och kollar runt på facebook och lyssnar på Veronica Maggio - Jag kommer. Den bästa låten hon har gjort enligt mig iallafall, den är faktiskt riktigt bra.
Men idag ska jag nog lägga mig i tid, har fortfarande  huvdvärk :( Så det är bara jobbigt att sitta uppe för det dunkar bara i huvudet. Ganska ovärt inlägg men jag har inte glömt bort er helt iallafall! ;)


Du är min, min och bara min. ♥

Idag ser dagen ut som så att klockan tolv åker jag ut till Aragon och rider. Sen klockan tre (ungefär) så ska jag träffa emma och moa hemma hos dom. Supertrevligt! Sen åker jag hem någon gång ikväll. Sedan imorgon så ska jag ut till Aragon igen. Moa ska nog följa med. Vi får hoppas på det! Fanny sov hos amanda till idag. Så hon kommer också hem någon gång ikväll. Jag skulle igentligen ha sovit med emma och moa idag men dom fick inte :( På söndag ska jag ut och rida Celina. Hela helgen blir full av hästar!  U N D E R B A R T ♥
Men nu måste jag springa iväg och göra mig lite frukost, ska gå ut med smilla också innan jag åker ut till stallet. Ni får ha en lika bra helg som jag! ♥

Haha, asså gud vilken fräsch bild .. Nyvaken osv.


RSS 2.0