Det man inte vet tar man inte skada av.

Hej.
Vaknade för en dryg halvtimme sedan kanske. Ska nog få i mig lite frukost och sedan gå ner till Marieberg och bada smilla. Hon gillar egentligen innerst inne inte att bada, men hon hoppar i för att det är så skönt i den här värmen.
Igår var jag ju som sagt ute på Svinön med Julia, Linnea, Frida och Fanny. Hur mysigt som helst! Blev några bilder men jag laddar upp dom senare sen.


Nyvaken

Puss, och ha en bra dag.

10.12

Detta blir nog det enda blogginlägget idag, är så himla fint väder ute och då vill inte jag sitta inne och glo på en dataskärm. Ska träffa min Linnea idag också, mysigt. Ska hem till henne först klockan tolv så är vi där en liten stund, sen cyklar vi hem till mig, hämtar Smillsan och tar med henne ner till Marieberg. Hon ska få bada när det är såhär varmt ute. Så tar vi med lite fika och badkläder och kanske svalkar av oss lite. Dagen kommer nog bli rolig.

Min pingla borde bli modell ♥

LOVE

Dagens.


Don't forget about the memories we had, please. Never, ever forget it.

Ännu en härlig dag ligger och väntar på mig! Ska träffa massa härliga tjejer och vi har planerat att vi ska ut och bada. Alla tar cyklarna i detta fina väder. Passar perfekt att bada idag, alldeles för varmt att sitta inne och att inte bada idag/nu, ja då har man missat poängen. Tänkte i varje fall lägga in bilderna från midsommar, eller dom bästa iallafall. Så titta, och njut!







Asså pelle? haha.


Det var några iallafall, puss och ha en riktigt bra dag!


09.58

Godmorgon!
Har igentligen inte så mycket att skriva men tänkte berätta lite om hur min dag kommer att se ut.
Ska möta Julia, Linnea & Frida nere på polisstation någon gång innan tolv för dom ska ta pass. Sen kommer vi gå på stan, måste köpa hårnålar och lite sånt som kan va bra och ha när jag åker till Danmark. Det kanske jag inte har sagt men jag, julia, linnea och fanny ska till Danmark på söndag och ska va där i en vecka. Härligt! Iallafall, sen klockan 4 så måste jag hem för jag ska till Karlstad och träna stavhopp idag (som vanligt)
Så såhär ser min dag ut :)

Puss


Till er alla som vill lära sig spela Just The Way You Are på piano, med en hand..


Naturbilder.







Kommer några fler, har många fina kort på kameran också. Men vet inte hur man lägger in dem till datorn men dom kommer någon dag snart iallafall!

Spelade på chokladhjul.. vann!

Måste bara säga att jag har haft världens bästa midsommar! Kommer bilder så snabbt jag hinner, måste packa upp och lite sånt småfix innan jag gör det. Men det kommer! Funderar även på att köpa ett par höga shorts som är lite stora med otroligt fina. Måste liksom bestämma mig nu.. så snälla hjälp mig!?
Nu måste jag fixa lite här hemma, vann även på ett chokladhjul idag.. haha! tog ett nummer i sista stund och vann STJÄRNVINST! haha, ibland står turen på ens sida :)


Om du ändå var här.

Nu åker jag och familjen till västkuste, eller om en kvart kanske. Det ska bli så härligt! Synd bara att vädret inte stod riktigt på vår sida men det går att leva med!




dagens kläder!

Sista blogginlägget på tre dagar. Så ni inte undrar varför jag inte bloggar, men kommer ändå inte kunna ha något internet där ute, kanske lånar oscars om jag FÅR..

AAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGG!!!!!

NU ÄR JAG SKITARG IGEN! DET GÅR INTE ATT LADDA IN BILDER FÖR ATT NÅGOT/NÅGON HAR KRÅNGLAT MED NÅGOT. VET INTE OM DET ÄR BLOGG.SE ELLER NÅGOT ANNAT MED DET ÄR HELT ANNORLUNDA DÄR MAN TRYCKET OCH NÄR MAN TRYCKER PÅ "LADDA UPP BILD" SÅ KOMMER DET INTE FRAM NÅGONTING!!! ÄR DET SÅ FÖR NÅGON ANNAN? ISÅFALL SKULLE JAG UPPSKATTA OM NI SÄGER DET SÅ JAG VET ATT DET INTE BARA ÄR MIG DET ÄR FEL FÖR. IALLAFALL, JAG ORKAAAAAAAAAAAAAAAAR BARA INTE!


Västkusten, here i comeeeeeeeee ♥♥♥

Hej igen.
Eftersom att jag inte kommer kunna logga någonting alls under helgen så passar jag på att blogga nu istället.
Ska ju till västkusen! Längtar såhäääär mycket, det ska bli så härligt att bara komma bort från kristinehamn och va nere vid havet istället. Såhär bra kan det nog inte bli under en midsommar ♥ Vi firar midsommar med Oscar Legnesjö och hans familj, dom är gosiga ♥ Det har vi gjort dom senaste 4, 5 åren? Det har vart jättehärligt och roligt! Många minnen.
Sitter just nu och funderar på vad jag ska ha med mig, måste ju ha någolunda fräscha kläder med mig. Tänker också på om det skulle bli fint eller dåligt väder imorgon, vilket avgör vad jag ska åka i för kläder, får kolla om en liten stund.

Kom nyss hem från stan med Sanna, hon ville ha med mig ner för att köpa present till hennes bror Simon. Hittade en bra sak ganska fort, men hon som slog in paketet åt Sanna i affären var så fruktansvärt seg... Det var min dag, vet inte om jag ska träna ikväll, det beror på hur pass bra jag ligger till i tidsschemat.
Nu har det hänt någonting med saken där man ska ladda upp bilder så det kommer inte upp någon bild? Gaaaaaaah. Får se om det blir någon sen, om jag hinner blogga mer. Om inte så..
                                           ÖNSKAR JAG ER ALLA EN RIKTIGT HÄRLIG MIDSOMMAR!


Underbara dagar med emma och moa ♥

Godmorgon alla solstrålar!
Nu kommer lite bilder från när jag träffade emma&moa, men inte så många bilder på dom, för moa ville absolut inte att jag skulle lägga ut bilderna på henne och det accepterar jag! Men jag gjorde en frisyr på henne som jag kan lägga upp. Köpte även en NY-kesp, love ♥ och två linnen.


min goding ♥

min goaaaaa keps ♥♥♥


Familjemys och choklad ♥

Helgen med emma och moa har vart suverän, lägger upp bilder imorgon, nu ska jag gosa ner mig i soffan med resten av familjen med lite choklad och myyyyyysa ♥

Det sägs att det regnade den dagen du föddes, men det var inte regn utan Gud som grät över att han förlorat sin vackraste ängel, Dig.

Godmorgon!
Anledningen till att jag är uppe i hyfsad tid är för att jag ska ut med min hund innan jag och fanny ska till tandläkaren. Tror vi skulle plasta några tänder och sånt..
Drar även upp till skolan innan och hämtar min merci choklad som jag vann för bästa skräckberättelse haha.
S-T-O-L-T
Nej då, sen blir dagen ännu bättre då jag ska upp till emma och moa där jag även spenderar natten! Åh vad mysigt ♥
Skriver kanske mer ikväll, beror på om jag har någon tillgång till dator eller inte. Men det märks nog.
Har fortfarande inga bilder att lägga upp + att jag är ganska stressad just nu! Men det kommer så fort jag har tid, lovar!

Hade så bra, puss ♥


Sean banaaaaaaaaaaaaaaan

Ledsen att jag inte bloggat alls mycket, har inte riktigt hunnit tänka på bloggen. Tränade stavhopp idag, gick inte superbra men man kan ju inte ligga på topp jämt! haha..
Var också på Sean Banan med julia, linnea och frida i fredags. Asgrymt! SYnd att det var så kort bara, höll nog på i tio minuter? MAX
Har inga bilder just nu som jag kan lägga in. Men det kommer bilder imorgon från sean banan! :D

pussar

Skolavslutningen.

Den blev så jävla lyckad! Åh vad det värmde när alla kom fram och berömde mig, blir så glad!
Sjöng gabriellas sång i kyrkan idag för dom som inte visste det, och det gick jättebra! har dock inga bilder vilket jag tycker är synd! kanske hittar någon sen, men nu ska jag kila, puss!

Glad över detta sommarlov!

Nu bär det iväg till julia och linnea, där jag även spenderar natten!

Åh så bra låt! ♥


satan i gatan

Hejsan!
Idag hade vi klassens dag, vilket betyder att min klass åkte ner till marieberg och tillbringade två härliga timmar där nere. Det var faktiskt riktigt mysigt ♥
Lagade även mat idag, innan träningen.. okej jag stekte en shcnitzel men vafan!? jag vann en poäng för att det var så otroligt gott!

skulle gärna lägga in en bild på den goda tallriken.. men hittar inte min USB sladd, men jag får leta vidare och laddda upp så fort jag kan!

Puss ♥

I Am A Man Of Constant Sorrow. ♥

Låten ↑ är kääääääär ♥
Sitter i skolan med amanda, cassy och fanny.... en viss felix sitter vid sidan av och pratar med sig själv ;)
Ska strax ner till arbetslag ett och möta upp linnea och frida. Sen går vi hem till mig. Vi ska fortsätta kämpa med att lära mig flickis, sen har amanda sagt till mig att jag får lära henne det när jag kan, om jag kan :/
Nu ska jag fortsätta kolla facebook och bloggar mer ikväll.

puss

Sommarlov!

Beger mig strax till skolan. Sista riktiga dagen i skolan.. sen S O M M A R L O O O O O V !!!


smillas första dopp!

Godkväll!
Dagen har vart som vanligt, kom hem och pluggade! Sen åkte jag med mamma till affären och handlade, speciellt special K red berries.. MM!  Så underbart gott. Efter det åt vi mat från Linas matkasse, det var typ kyckling och bulgur. Sen tog jag och mamma en lång härlig promenad med smilla, vi brukar gå ut och gå såhär på kvällskvisten. Det är så härligt och jag njuter verkligen! Smilla tog också sitt första dopp för iår, hon simmade faktiskt! Med det menar jag att hon inte är vattnets största fan. Men det fick an iallafall och nu är hon riktigt blöt.
Ska nog inte skriva så mycket mer utan ska nog ta mig en dusch och lägga mig och läsa en stund faktiskt.



Denna härliga sommarvärmen!

Hej, dagen har vart bra, så otroligt varmt ute nu ju! Kan inte bli bättre. Ska snart gå ut på promenad med smillsan och fanny, efter det måste jag plugga! :o
Tar förmodligen några kort från promenaden så det blir några utlagda på bloggen sen.


sovmorgon :D

Godmorgon! har som vanligt sovmorgon idag, tisdag. Är riktigt härligt alltså, ska äta frukost alldeles strax men ville bara uppdatera om hur dagen förmodligen kommer se ut. Vanlig skoldag, slutar halv fyra, idag måste jag plugga på no och matteprovet som är på fredag. Jag kommer nog klara det, det ska nog inte vara några problem ;)



Har mina nya shorts på mig.


stavhoppsträning i karlstad.

Kom nyss hem från stavhopps träningen, eller okej.. kom hem för 45 minuter sen. Jaja, det gick faktiskt ganska bra idag. Åt precis en baguette och ska nog sätta mig framför tv:n strax. Har iallafall sovmorgon imorgon så jag slipper den jobbiga stressen imorgon!

Puss

kläder ♥

Har kollat runt på hm:s hemsida, och dom har ju verkligen underbara saker som verkligen skulle få flytta in i min garderob! Här är några av dom




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kom hem från Julia och Linnea för ca en halv timme sedan. Dom skulle till Karlstad nu på förmiddagen så då cyklade jag och fanny hem. Vi tänkte bada en liten snabbis med det blev inget av med det.. det var för kallt!

iallafall, igår hade vi verkligen super roligt, tror vi gick runt på coop i ca en timme, sen kom vi hem till J&L då satt vi och prata, åt mat och studsade. Sen såg vi på tv en stund innan vi somnade. Gos ♥
Tog tyvärr inga bilder men slänger in en bild på mig. Som vanligt alltså ;)


Jag är allt ett litet charmtroll ♥ haha..


webbcam bild.. IGEN!

Det blev ingen emma och moa idag, dom kunde inte :( Men istället så är världens bästa julia och linnea här! Vi kom nyss in efter att ha badat i poolen och studsat en hel del. Ska strax ta en promenad hem till dom och dra till maxi för att köpa mys till ikväll. Vet dock inte hur länge vi kan va imorgon, dom ska nämnligen till karlstad. Men det tar vi imorgon! Just nu sitter alla på övervåningen och pratar, gos.

En bild på mig, just nu.   

bildlöst inlägg.

Idag är mina planer att träffa emma och moa, och rida :) Detta kommer nog bli en bra dag! Fast den började inte så bra.. jag kunde verkligen inte sova i morse! vaknade först halv fem, sen halv sex, sen klockan sju, sen 8 och sen halv tio... Hade panik där ett tag får jag väl erkänna.
Från det ena till det andra.. tycker att ni läsare är extremt dåliga på att kommentera. Gör mig lite glad nu och börja med det!
Det var nog allt jag hade att säga just nu, kanske uppdaterar mer senare.. funderar även på att testa tidsinställda inlägg, allt skulle bli ganska mycket lättar då faktiskt. Vi får se hur det blir med det.

Puss

Du är så nära men samtidigt så väldigt långt borta.

Kom nyss in från en stund med familjen, åt underbart god mat! Så nu är jag mätt.
Dagen med sanna var super, vi låg nere på bryggan vid sanna och solade i 1 timme? kanske mer.. sen studsade vi och kollade på en skräckfilm. Hann dock inte se klart den utan vi bestämde att vi får kolla klart på den någon annan dag ;)
När jag kom hem så tog jag mig årets första dopp! men dock inte i sjön :( i poolen faktiskt! haha. Det var 22 grader i så jag kunde inte motstå att slänga mig i. Ikväll blir det ännu en kvällspromenad med Smilla och mamsen, promenaderna brukar va väldigt härliga såhär på kvällskvisten. Det är så svalt och härligt + så mår jag ganska bra av att vara ute i friska luften.

Försöker samtidigt som jag skriver detta inlägg att få tag på emma och moa.. men dom svarar inte! Så om ni läser det här käraste emma&moa, så snälla ring mig! måste få tag på er! ;o


Dagens

Väntar på att en viss sanna ska ringa mig och svarar på om vi kan träffas idag.. hon är seg ;)
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske åker ut med mamma till stranden i eftermiddag. Det är faktiskt ganska härligt att va på stranden med familjen tycker jag! Får se om det blir årets första dopp också!

Såhär ser jag ut idag..

det nya linnet jag köpte igår.


två bilder

Här är två bilder från igår, orkar inte lägga upp flera + så tror jag inte så många är så intresserade av att se mina ego bilder. Min mobil har några jävla cp problem så ibland kan man göra bilderna stora, men nu går inte det nej.



OJ, OJ, OJ.. inte bloggat?

Kom nyss hem från stan med fanny och mamsen. Jag skulle lämna tillbaka en väska som luktade rutten fisk! Hade dock inget kvitto men det gick bra iallafall :) Sånt gör mig glad, att dom faktiskt kan vara vänliga mot kunder!
Köpte ett linne från JC också, ett grått urringat bak i ryggen. Lägger in en bild på den senare ikväll kanske :)
Idag har jag annars inte gjort särskilt mycket, freja och julia skulle ha kommit hit men det blev ingenting. Så jag, fanny och mamma åkte ner till stranden och solade.. ah! så nu kan man snacka om en röd tomat som sitter här ;o Kom hem och tog lite kort på mig själv.. hehe.

bilderna kommer om en timme, ska ut och gå med mamma och smilla nu!

puss

RSS 2.0