I need a dollar.

En riktigt härlig låt! Blev kär i den första sekunden, lyssna!
http://www.youtube.com/watch?v=pUWZ_OAEgQE&ob=av2n
Kunde dock inte få in videoklippet, det funkade inte...

När solen går ner, börjar festen.

Hej!
Sitter hemma i Emelies lägenhet med mamma och Fanny. Emelie åkte till västkusten idag så nu är det bara vi tre resten av veckan, men det blir allt mysigt det också! Idag har vi shoppat, shoppat, shoppat. Igår shoppade vi, shoppade och badade, haha. Har också haft en fruktansvärd huvudvärk så jag orkade knappt stå upp ett tag, har fortfarande lite ont kvar så jag får ta en ipren och dricka massa vatten! Annars har vi det superbra här och jag älskar Stockholm! Tänker faktiskt inte säga nu vad jag har köpt här utan bilder kommer upp när jag har kommit hem, tog aldrig med mig USB-sladden hit. Imorgon så ska vi shoppa MERAMERAMERA, haha vi älskar alla att shoppa. Sen ska vi kanske åka iväg en sväng och bada också, det finns ju så många fina stränder här också, men det beror på hur vädret blir. Det var ett långt inlägg, men kommer inte blogga så mycket mer under veckan så det var lika bra att få ner allt på en och samma gång!
Hoppas ni alla har det bra var ni nu är och att ni läser min blogg mycket och finner det intressant.

Kram På Er

TRAINING

Nu är det träning som står på schemat, ska inviga mina nya stavhoppsskor också! Like ♥


Svar på frågorna.

Svar på frågorna.

Jillar du mat? Ja, jag älskar mat!
Vikken er din favvomat? Hm, måste nog vara fläskfilé och potatis.
Elskar du mej? Ja, lilla amanda jag älskar dig, haha :D
Vikket godis jillar du best? Jadu, jag älskar allt godis!
Tykker du de er kul ock bloga? Det är jättekul
JAG ELSKAR DIG MOA<3333333333 Haha, goding!

Måste fråga hur du kan va så snygg hela tin? ;$ Haha, jadu... det var en konstig fråga. Har väl inget svar för jag tycker inte jag är så snygg... men tack ;)

Har du pojkvän? Nej, jag har ingen pojkvän.

THE MOMENT OF TRUTH.


Bild - idag.

Hej igen. Idag står det ingenting speciellt på schemat, träning som vanligt. Innan tar jag det alltid lite lugnt.
Pappa skjutsade ut mig till Fannys stall så satte vi upp líte lappar. När jag kom hem så åt vi lite frukost och nu ska jag sitta lite vid datorn innan jag ska packa lite för träningen. Måste också packa till Stockholm, har inte gjort det än! Men vet faktiskt vad jag ska ha med mig så det kommer nog inte ta så lång tid. Det var nog allt jag hade att skriva idag, så ha en bra dag så hörs vi kanske senare ikväll.

Kram ♥

Ändring.

Eftersom att jag skrev fel i förra inlägget att jag bara ska till min syster så skriver jag om det här:
Jag ska bo hos världens bästa syster i Stockholm, älskar henne mest & hon är den bästa systern man kan ha! :)
Så, nu är det fixat!

Puss på dej


Stockholm, Stockholm, Stockholm.

Sitter just nu i köket och ska ta mig lite frukost, skulle egentligen ha vart påväg ut till stallet just nu men mina föräldrar hade svårt att skjutsa ut mig nu så det blir framåt 4, 5. Så ser min dag ut. Gör aldrig speciellt mycket på söndagar, man har inte riktigt lust.

Åker förövrigt till Stockholm på onsdag! Stannar där i en vecka. Ska bli så himla skönt att åka dit, älskar Stockholm. Ska gå på Gröna Lund, shoppa, gå på DN galan och kanske träffa Usain Bolt (haha, kanske!). Ska tävla i stavhopp där också, kanske. Beror på om jag kom med eller inte. Så då ska jag tävla där, dagen innan alla stjärnor kommer dit, häftigt! Men eftersom att jag bor hos min syster så kommer jag nog kunna göra några logginlägg lite då&då. Om jag får låna datorn, haha.

Kram på er!!

Du kan gråta mitt på gatan. Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Hej, nu är jag hemma från Arvika. Tävlade ju klockan nio imorse och det gick inte bra! Hade väl inte världens bästa förutsättningar för att sätta pers men iallafall, man blir lite depp när det inte går som man tänkt sig. Har inte gjort speciellt mycket mer, kom ju till Arvika klockan 7 igår kväll, då åt vi mat och kollade på friidrott. Sedan efter tävlingen köpte vi stavhopps skor åt mig, love ♥ Lägger in bilder på dom lite senare sen, för nu tjatar mamma på mig att jag måste packa upp alla kläder och skor mm.

arvikaaaaaaaaaaaaa.

Nu åker jag till Arvika och stannar där tills imorgon, ska nämligen tävla i stav imorgon. Bor med familjen hos m&m. Mysigt.
Tävlingen startar kl nio imorgon så jag måste vara där kvart över sju typ. Men det är det värt! Håll tummarna för4 mig så uppdaterar jag imorgon kväll när jag har kommit hem, puss.

Vackert är det!

Så otroligt fint.

14:59


MYSKLÄDER (L)
Idag ska jag inte göra någonting alls! Okej klockan är bara tre, men just inte träffa någon direkt utan jag ska träna idag. Ska träna inför tävlingen på lördag i Arvika. Stavhopp såklart! Håll tummarna.
Det var nog allt jag hade att skriva idag, vet att jag inte skriver speciellt mycket men har inget intressant att skriva och då känns det helt meningslöst att ens lägga tid på det, så ni vet.

Ha en bra dag iallafall, kram!


nitton:femtionio

Men nu vill jag att ni frågar lite saker! Fråga vad som helst, svarar på det mesta.

Iallafall, tänkte meddela er att det inte blir någon medverkan i tävlingen. Videon funkade inte alls, jag hörs men inte bakrundsmusiken och så stannar bilden upp helt så det går efter ljudet. Blir så besviken, jag ville verkligen jättegärna va med och så skiter sig allting.. Sitter just nu och spelar kort med emma, moa och fanny. Haha, det är riktigt trevligt! Snart ska vi nog ut och hoppa studsmatta också. Har tyvärr inga direkt nya bilder att lägga in på bloggen, men jag lägger in dom så snabbt jag har några! Nu ska vi fortsätta spela, hejdå!

Frågestund

Gör som många andra och har en frågestund. Så fråga vad ni vill så svarar jag på frågorna framåt veckoslutet.

e&m

Sitter just nu och väntar på att e&m ska komma hit. De kommer nog vilken sekund som helst! Så det är dom jag tillbringar min dag med. Spelade nyss in det klippet som jag ska skicka in. Men jag kommer inte länka klippet för den är absolut inte särskilt bra. Fast jag orkar inte spela in massa nya videos och så börjar tiden ticka iväg för den måste först in på youtube typ, och sen ska den skickas till hemsidag osv. Någon som vet hur man gör? För det gör inte jag! Och kan man ta bort klipp från youtube som man själv har lagt in? Ifall någon kan svara på det.

Nu ska jag äta frukost, kom precis på att jag inte har gjort det än, haha.


23.00

Kollar just nu på My name is Earl. Det är ett härligt program!

Träningen gick ganska bra idag, det regnade en stund men inte så farligt. Sedan kom jag hem, skulle ha duschat men det hann jag aldrig innan det började åska lite smått. Så då ville jag faktiskt inte riksera att duscha..
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske kollar på tv en liten stund, vi får se hur det blir!

Godkväll!


TAGNING


Håller på och spelar in nya klipp till Rolling in the Deep. Men det blir inga som är så bra. Fanny filmar liiite konstigt, så vi ska försöka igen! Haha. Annars får jag väl filma själv eller be mamma göra det. Idag har jag inte gjort någonting alls, bara suttit och degat i soffan med Fanny. Men var ute med smilla klockan tolv i regnet så lite frisk luft har jag fått iallafall!
Om exakt en timme så åker jag till Karlstad och tränar, Härligt!

Imorgon ska jag träffa e&m, mina godingar! Saknar dom. Sedan ska jag nog stanna hos dom under natten, men vi får se hur det blir.


WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL.

Sitter just nu vid datorn och skriver med lite människor. Som ni kanske ser så har jag fått hjälp med designen igen! Är riktigt nöjd nu och tror jag kommer ha det såhär ett tag nu. Men man vet aldrig! Som vanligt är det Sofia Nilsson som har fixat den! Tack så jättemycket än en gång för att du ställer upp och hjälper mig. Ber er än en gång att jag vill ha fler kommentarer! Ni är lite dåliga på det faktiskt.

Nu ska jag fortsätta kika runt på datorn och tror nog inte jag ska stanna uppe så jättelänge till.

Puss

sjutton:arton

Sanna åkte precis hem och ni ska vi i familjen strax äta mat. Jag är riktigt hungrig! Var ute hos Celina idag också, dom har ju världens sötaste kattungar! Gosade lite med dom medan jag kunde passa på, hihi. Men vi har haft en bra helg tycker jag! Igår såg vi på skräckfilm: 1408, The Village (men den var inte skräck utan mer konstig) Och några fler. Ingen var särskilt bra, utom 1408! Vi har också spelat in ett videoklipp nu, den blev ROLLING IN THE DEEP men det låter så jävla hemskt så jag vet inte om jag ska skicka in. Eller så bestämmer jag en ballad låt. Det är då min röst låtet bäst. Men jag får se..

Imorgon ska jag träna, och inte så mycket mer. Hinner inte direkt träffa någon/några på måndagar. Blir ganska tids stressande. Det var nog all information jag hade att bjuda på, haha.




Sanna är här.

Sanna är här och just nu sitter vi ute på våran veranda vänta emot väggen så vi skulle se vart vi trycker på datorn, snygga.. Vi har sett på film och försökt hitta några bra låtar till en tävling som jag ska delta i. tror att jag satsar på Rolling in the deep.
Vi har också tagit massa fina bilder och då menar jag fina! eller? här kommer bara några av dom!





Har typ 50 till, men orkar inte lägga upp alla.
Nu ska vi strax äta mat, gott! :D


Godnatt!


I love you.

Idag har vi haft en bra dag, Väldigt lugn och seg, men ganska skön ändå. Vi vaknade klockan tolv ungefär och då gick vi ner och åt frukost. Sedan kollade vi på tv och då ringde mamma och undrade om vi ville följa med ut till Skyminngens camping och ta en fika. Ja, det gjorde vi. Sedan åkte vi och handlade godis, chips och dricka. Nu ska vi snart äta mat och senare ikväll ska Jacqueline åka hem :( Hon skulle egentligen ha åkt hem imorgon, men hon mår inte så bra, och jag känner att jag också är lite hängig! Men tror jag kommer va piggare imorgon. Det var nog allt jag hade att säga, igår kväll gjorde vi nämligen inte så mycket, kom hem klockan nio då osv. Ha en bra helg hörrni!




KUDDKRIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är Jacqueline här, vi kom hit för två timmar sen, ungefäääär. Vi har ätit lite goda mackor, jag har tagit en dusch efter träningen och sen har vi letat snygga killar på facebook. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu men hon kastar kuddar på mig och skrattar som en galning!!! Gosegull, hahaha.

Pussssss


Knack, Knack.. Who is there? Mary... Mary who? Marry me.

Nyvaken och pigg! Idag väntas det träning i Karlstad och sedan ska Jaqcueline med mig hem, och hon stannar här  i två dagar. På fredag ska vi ut till Sandvikarna och bada men mamma och Fanny. (om det blir fint väder) Annars hittar vi på något annat skoj. Iallafall, kommer inte kunna blogga så mycket mer idag. Dels har jag egentligen ingenting att blogga om, och så hinner jag nog inte idag. Det var nog allt. Puss


~Lyckan ser alltid liten ut när du håller den i handen, men släpp den och du inser genast hur stor och dyrbar den är~

Just nu mår jag riktigt bra! Har gjort det länge nu, och allt är perfekt! Ville bara dela med mig utav de glada orden! Hoppas alla har det lika bra som jag!

Iallafall, dagen har varit bra, träningen gick helt okej. Förutom att man nästan smälter i den förbaskade hallen (Environiq) Dom har ju ingen j.... luftkonditionering där inne. Blir galen på dom. Annars gick det bra, cyklade med Fanny som samtidigt skulle ut till sin häst, Diamond. Så då tog vi sällskap! Kom hem runt 8 och då duschade jag, åt några goda bakelser som mamma hade tagit med hem från jobbet och sedan satt jag vid datorn hela tiden tror jag.


"Ps. Jag vet att klockan är över tolv när jag skriver allt detta men jag orkar inte skriva (gårdagen var bra) för det orkar jag inte. Men jag tror ni fattar att jag pratar om dagen Onsdag. Haha, annars är ni tröga. Men ville bara säga att jag faktiskt visste om det!"

Träning

Cyklar till träningen snart, kommer dö i värmen..


...

Har huvudvärk och är snuvig. Men humöret är på topp ändå! Imorgon kommer Jacqueline hit och vi kommer ha det bäst. Hon följer med mig från stavhopps träningen. Sedan stannar hon här i två nätter.

Idag ska jag inte göra så mycket, har träning klockan sex så jag ska äta frukost strax, sen va hemma.. kanske sola lite på vårat nybyggda soldäck eller något. Vi får se. Har inge mer värt att skriva om. Nu ska jag äta frukost!

Bilder från Danmark.







                                                                                       ♥


Danmark in my ♥

Hemma från en underbar vecka på Lolland.
Har träffat världens härligaste människor och vissa av dom kommer jag aldrig träffa igen :( Men vi får träffas på annat sätt!!!

Har tagit flera hundra bilder och ska välja ut dom bästa som sedan ska in på bloggen. Orkar förövrigt inte göra det just nu..
Idag så mår jag inte så bra, blev förkyld fjärde dagen i Danmark och det hänger fortfarande i sig, så har inte orkar gjort någonting idag förutom duschat och tagit en promenad med smilla. Nu ska jag snart äta lunch och inget meeeeeer.




myskläder

Dessa rubriker..

Sitter just nu med färg i håret.. slingar blont, utväxten iallafall, är inte snyggt när halva håret är mörkblont och resten ljust. Haha.
Idag vad världens bästa Moa Lindström här, min goding! Hon satt och spelade på mitt piano, eller snarare försökte klinka sig till en melodi, gick bra. Hon är duktig. Sen studsade vi, spanade in våra byggarbetare som bygger ut våran veranda. Haha, fanny slet sig framför dom, tror inte dom såg nåt men åååååh.
Satt även och pratade en stund, och myste lite framför tv:n. 

Nu ska jag ner och kolla på Dirty Dancing med resten av familjen. Älskar den filmen! Den är så mysig och härlig. Den som inte har sett den borde göra det, men tror att dom flesta har sett den.


RSS 2.0