När allt är svart, lyser du.

Seg dag idag! Men otroligt härligt med en lovdag, välbehövd!!
Imorgon ska jag till skolan som vanligt och senare på kvällen får vi finbesök utan familjen Legnesjö! Ska bli supermysigt.
Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag/vecka. Vet att jag inte hör av mig här särskilt mycket så passar på att säga det när jag väl har tid!

Random pic.

M.E.



Dagen

Hejsan, ska strax iväg till Karlstad och träna!
Dagen har varit bra, lite seg kanske men ingenting speciellt har hänt iallafall :)
Hoppas ni har haft en toppendag och att den isåfall fortsätter på samma sätt!


Tja bitttchen

Varför så fina?


Gör det om du har Twitter!!!

Följ mig kära ni, uuuuuh vad jag tycker om er då!
Enkelt! @moa_carlsson


Min dag.

Haj foeks!
Sitter framför tv med min mysiga familj. Dagen har varit bra, var nere på stan med mamma en sväng och köpte lite grejor!
Tubtopp, underkläder och NY BIKINIIII! :D Åh, vad den behövdes. Synd bara att vi inte ska bada något mer i skolan..
Har inte så mycket mer att säga, träffade ju godingen emma idag, saknat henne mycket! Kollade på Bigbrother (repris) och pratade. 

Ska förövrigt ta mig en dusch och stoppa i mig lite mat. Usch vad jag äter nuförtiden, seriöst. Käkar verkligen hela tiden. Får bättra mig lite!

Ha den fint, kram.

Läs inte detta om du är på bra humör.

har panik. pluggar. har prov imorgon. kan ingenting. har endast pluggat idag och igår. hittar inga svar. orkar inte. hjälp mig. fattar inget. har inget liv. grinar. dör. hatar allt. måste plugga flera timmar till. hungrig. arg. trött. dog nu.  tror dom flesta vet jag vad menar. Fucking skol ångest.


Drömmer


lalalalalala..


Twitter? @moa_carlsson

Klickade in på bloggen och upptäckte att jag inte varit social här på mer än en månad. Ber om ursäkt för det. Men nu ska ni veta att jag kommer inte blogga regelbundet som jag lovat er förut, för det är ett löfte jag ändå inte kommer kunna hålla, så lika bra att säga det. Men kommer ändå försöka blogga när jag har tid och lust. Lägger inte så mycket tid på datorn längre.
Mitt liv består för tillfället utav twitter! Följ mig gärna om ni har twitter: @moa_carlsson. Då gör ni mig riktigt glad.


Lider ju också av onedirection infection, så bloggen kommer också tjattra om världens snyggaste killar.

RSS 2.0