Promenad


Lite dålig kvalite, men orkade inte fixa den. ORG.
Var ute på en liten promis med Fanny, Svea och Smilla förut. Svea är smillas BestFriendForevaaah.
Mysigt, men kallt ju! Hade min skinnjacka och en munktröja under och det var ju kallt. Men hade ju som tur va kastat på mig en mössa och vantar ;) såhär-ifall-ni-undrade

Sitter just nu och lyssnar på världens bästa band, mina pojkar.

0723628451

Om du ser ut som någon av dessa, ring mig snarast!!!


Fräscht.

Nyduschad och fräsch, yä.
Dagen skulle ha spenderats med emma men hon var tvungen att åka till sin mormor vid två så vi ansåg att det inte skulle vara så stor ide. Ni vet ju hur länge man kan vara hos sina morföräldrar.. ha.
Så blir en lugn hemma dag med familjen.

Just nu sitter jag bara här och är arg på mitt hår. Klipper av det ikväll, orkar inte ha långt äckligt hår längre. Så bye på det senare :)
Har även bestämt att jag ska låta min riktigta hårfärg få växa ut helt, så ska aldrig mer färga det (kanske jag gör någon gång i livet, men inte nu)
Men eftersom att jag i princip redan har min riktiga hårfärg så kommer det inte bli någon ful, mörk utväxt på mig iallafall :) -Ta inte åt er ifall att ni har mörk utväxt, syftade på att det skulle se fult ut på mig-


Åh..

åh, vad jag vill ha en pojkvän.
att bara få vara älskad och omtyckt av någon. villvillvill.


Kanske inte får säga detta..

..med tanke på att jag bloggar såpass sällan, men ni suger rent ut sagt på att kommentera. HAHA, get better!
NUUUUUU.

MEN IALLAFALL, min dag har sett ut som sådan att jag  stod i matsalen idag med syster. Ganska gött att stå där, inte speciellt ansträngande kan jag påstå :) Annars bara en vanlig skoldag.
Efter skolan åkte jag ner till stan och mötte mina saknade pluttisar emma och moa. Sedan gick vi hem till oss och kollade BB och snackade, åt, gick ut på promenad och sååååå. Mysigt som vanligt!
Ha en fortsatt trevlig eller otrevlig kväll om ni nu har en sådan kväll, så hörs vi förhoppningsvis imorgon!

KRAMISAR.

Nytagen bild :) Datumet stämmer inte :p

Hejsan

Hej vänner :)
Har haft en bra dag, hoppas det har varit lika för er.
Gjorde ett so prov som gick sjukt bra och så har vi haft påsktema på hemkunskapen, d.v.s vi lagade påskmiddag och åt det sedan. Riktigt mysigt!
Sedan kom jag hem och kunde äntligen se fram emot en icke pluggar vecka! Längtar mycket till påsklovet, dock inget direkt lov för mig. Ska gå moppekursen då, så kommer va i karlskoga 9-12 mån-tors.. Men det kommer nog bli helt okej :)

Det var allt jag hade att säga i nuläget, puss på er!!


Jag lever :pp

HEJ KÄRA VÄNNER!
Nej, jag är inte död!!!! I AM ALIVEEEEEEE.
Nej, men jag glömde ju säga till er mina fina kåmpisar att jag skulle till fjällen hela denna vecka som gått, hehe.. Fy på mig.
Har haft världens roligaste och mysigaste vecka med världens roligaste och mysigaste sällskap! Kan den bli bättre? nej.
Kom hem för några timmar sedan och sen dess har jag tittat på alla BB avsnitt jag missat, då de inte hade tv11 i stugan.. och TopModel, loveit.

Hoppas alla ni mår prima och haft en trevlig vecka!
Pussar och kramisar.


så fucking seriös on then andra


RSS 2.0