B I L D E R F R Å N S K O L A N :)

Lite bilder som jag och amanda tog på syslöjden igår, samt några från stallet idag! Titta och njut.
Såklart är korten tagna på mig, linslus .. ?












Stallet




Orkar inte lägga upp mer bilder nu, min huvudvärk börjar ta över :( Funderar om jag ska lägga mig i sängen och läsa en lite stund eller om jag ska sova. Även om det är studiedag imorgon så är det skönt att vara utvilad.
Nej, får se hur jag gör, kanske sätter mig med resten av familjen i soffan framför tv:n.

Puss

I'm lost, lost in dreams and reality.

Dagen har varit riktigt seg idag. Har haft en fruktansvärd huvudvärk i mer än ett dygn så känner mig inte så jättepigg. Har även tagit en ipren och två alvedoner men ingen har hjälpt särskilt bra :( Dunkar fortfarande i huvudet så får lägga mig ganska tidigt idag och ta en till alvedon innan jag hoppar i sängen.

Var ute i stallet en stund också, red i paddocken idag. Det är ju sånt fantastiskt härligt väder ute .. eller inte.
Gick inte så bra.. haha jodå, men var nog dels ganska irriterad på allt p.g.a min huvudvärk. Men Aragon är lika mysig som vanligt! Har igentligen inte så mycket att säga om dagen. Imorgon ska jag träffa emma&moa. Saknar mina älsklingar mest! bästavänner ♥ 

Nu tjatar pappa på mig att jag måste få i mig lite mat. Känner att jag börjar bli hungrig, bra att man har föräldrar som tjatar lite ibland. Behövs nog ;)
Lägger in några bilder från stallet lite senare ikväll, måste äta nu och så har jag kramp i vänsterhanden på några fingar.. det värker verkligen!

Puss

bedtime..

Nu känner jag att sänger kallar på mig. Har en äcklig huvudvärk, vilket jag sa i ett tidigare inlägg. Tog dock en alvedon men det gick inte över :( Så nu ska jag sova ut ordentligt till imorgon så då får vi hoppas på en piggare moa!

om man nu hade en sådan säng.. skulle nog sitta fint!

Jag är kär i våren!

Rubriken stämmer upp till 110%. Våren är så härlig! Just värmen efter en kall lång vinter gör att man inte kan vara något annat än glad. Tänkte passa på att slänga in några "härliga" bilder från när jag låg ute och solade mig i den härliga vårvärmen som förhoppningsvis kommer hålla i sig ett tag nu!



råkade röra telefonen lite medan jag tog kortet, så jag ser lite missbildad ut.. haha, men det gör ju ingenting! ;)



U N D E R B A R A  V Ä D E R !

Ett snabbt inlägg.

Tänkte bara uppdatera lite snabbt om dagen.
Skolan var helt okej, hade huvudvärk i slutet av dagen. Antagligen vattenbrist.. är sjukt dålig på att få i mig vatten under skoldagarna. Man tänker aldrig på det. Iallafall, kom hem runt 14.15 och ät nylagad spagetti och köttfärsås. Sen satte jag mig ute i solen och myste i den härliga värmen med Smilla som också gillar vårvädret. Somnade i kanske tjugo minuter.. så jag vaknade och gick in och la mig på soffan och sov där i ytterligare två timmar. Haha, jag var helt slut efter dagen + min huvudvärk. Vaknade igen klockan 5 och tog mig en långpromenad med Smilla. Det var ganska härligt att få gå själv och bara ta det lite lugnt! :)
Kommer bilder sen från dagen. Hade syslöjd med amanda också, det blev en hel del bilder därifrån.. :)

Puss


Pictures says everything about who you are.

Hemma från skolan. Dagen var helt okej, ringde jacueline förut också. Vi pratade lite om allt möjligt som kan vara jobbigt ibland. Jag kan verkligen prata med henne om allt, du är bäst! Älskar dig.
Sen var jag och mamma iväg till skolsyster klockan 15.00. Vi skulle kolla lite privata grejor.. haha eller nej men ingenting som jag har lust att skriva om här :) Cyklade hem i den härligt värmen och njöt verkligen. Fast hade en hel del motvind så njöt iallafall lite.. haha.

Sitter just nu i soffan och myser med världens bästa hund! Älskar henne verkligen!
Ska nog springa ner och hjälpa mamma med maten och försöka vara lite social. Fanny är påväg hem från skolan nu skulle jag gissa på så hon kommer nog hem vilken sekund som helst.
Men nu tänkte jag bjuda lite på mig själv och visa lite härliga bilder jag tog för några sekunder sedan..




Dagens outfit.


Puss

You are my angel.

Nu är jag inte glad längre. Denna jädra snö har kommit tillbaka igen.. Jag orkar inte med snö. Jag blir på dåligt humör, eller ja en stund iallafall. Vet dock att snön kommer försvinna när som helst men ändå. Jag orkar knappt se på snö utan att sucka.

Iallafall, det var igentligen inte det jag hade tänkt skriva om men det bara for ur mig. Har sovmorgon till klockan tio idag. Sov till nio. Otroligt skönt att få sova ut en dag i veckan. Slippa all stress på morgonen och allt som hör till. Känner mig ioförsig ganska stressad nu eftersom att jag inte har ätit frukost än men det slänger jag i mig på ett kick! Idag ska jag inte göra något speciellt, kommer hem runt kvart i fyra så kanske sätter mig och läser en stund :) ganska övärt inlägg men jag kände att jag ville skriva.

puss

I had a dream, everything was perfect and suddenly I woke up and everything ended.


Bild från februari någon gång skulle jag gissa på.

Dagen har varit bra. Började skoldagen med ett glatt humör! Fast jag var lite irriterad i slutet av dagen. Men bortsett från det så har dagen varit okej. Förutom att alla tjejer i klassen går till klockann halv 4 och har sovmorgon till klockan tio imorgon. Man orkar liksom inte med den sista timmen. Det känns liksom som att lektionen aldrig ska ta slut. Jag slutar hellre klockan 2 och börjar vanlig tid istället som alla killar gör nu.
Efter skolan så var det bara att bege sig hem på cykeln i en rasande fart! Jag skulle ju till karlstad på stavhoppsträning så vi skjutsade ut fanny till stallet samtidigt. Kom till karlstad ca. klockan 17.10. Träningen gick okej. Var ganska trött p.g.a tävlingen i helgen. Otroligt vad tröttheten håller i sig länge! Kom hem för ca. 1 timme sedan och hoppade direkt in i duschen. Det är verkligen härligt att känna sig fräsch efter ett sådant träningspass!

Sitter just nu och äter såkallade "mackor". Det är igentligen vanliga rån, kanske inte kan kalla det mackor. Inte den bästa kvällsmaten efter ett hårt träningspass kanske. Men det får duga ;)
Nu ska jag slå på något bra program på tv:n eller datorn och mysa ner mig framför det i soffan. Hade igentligen tänkt mig att läsa lite ikväll. Det är faktiskt ganska avkopplande att sätta sig ner och läsa. Jag mår faktiskt bra av det! Fast sen kom jag på att jag hadde glömt boken i skolan så det blev inget av med det :(
Blev ett ganska långt inlägg men kommer kanske inte blogga så mycket imorgon så nu har ni något att läsa iallafall!


Skolan.

Ska snart bege mig till skolan, känner mig ändå ganska pigg. Har nog med det härliga vädret att göra! Slänger in två bilder på en ganska nyvaken moa! :)



Hello summer.





Någon mer än jag som verkligen längtar till sommaren? Det är verkligen en underbar och härlig tid!

Without love, we are birds with broken wings.

Kom hem från stallet för en timme sedan? Är ganska dålig på att uppskatta tid måste jag medge. Runt det iallafall. Då duschade jag och gjorde mig fräsch.
Hade en jättemysig stund med Celina i stallet. En underbar ponny! Red ut i skogen en sväng, men märkte att det bara blev mer och mer is ju längre in i skogen jag kom. Så jag vände och red i paddocken där jag travade och galopperade av henne. Kunde jobba henne lite också, gå på tygeln, red på volterna och sånt där.

Nu ska jag nog slå på en bra film och gosa ner mig med täcke och kudde i soffan. Härligt!


Tyckte att bilden var ganska härlig..

If love was a storybook we'd meet on the first page.

Godmorgon!
Vaknade för ca en kvart sen. Men låg och drog mig lite i sängen först innan jag hasade mig upp till datorn. Hoppas alla har ställt fram klockan till sommartid!
Idag ska jag ut till stallet och rida Celina. Rider helt själv idag för det var ingen som kunde rida med mig, men det blir nog ganska härligt ändå. Solen skiner och det är plusgrader ute, då blir hela jag allmänt glad! Så jag har bestämt att ingen/något ska få förstöra mitt humör idag. Har inte så mycket mer att skriva, tror det blir en ganska lugn och härlig dag.

Ganska ny bild :)


His lips, his lips I could kiss them all day if he let me.

Tänkte att jag började blogga lite smått på en gång här. Kunde bara inte vänta. Idag har jag varit i Örebro med mamma och pappa och tävlat. Fick stiga upp klockan 7 på morgonen vilket jag kanske inte tycker är det allra härligaste en lördag morgon. Men somsagt, tävlade i stavhopp och längd. Gick otroligt bra i stavhoppet där jag slog pers och hoppade 2.14! Innan var mitt personliga rekord 2.02 så det är jag "stolt" över. Men i längden stämde inte ansatsen alls och jag fick prova mig fram. Vilket inte blev så bra. Men jag var ganska trött i armar och ben efter alla hoppen på staven. Kände mig inte så taggad just då. Sen kom vi hem runt 16.00, handlade på coop i karlskoga också innan vi var hemma. Jag och mamma sprang in och handlade lite snabbt. Sen kom jag hem och gjorde mig iordning, duschade och tog på mig myskläder. Åt god mat som pappa hade lagat från Linas Matkasse, rekommenderas starkt! God mat och enkel att laga. Inte alls avancerat.
Nu ska jag springa ner till köket och göra mig lite smörpopcorn.


Jag saknar verkligen sommaren!


tack sofia, tack så jätte mycket!

Tänkte bara säga tack till Sofia som fixade min blogg. Det blev jättebra och jag är supernöjd! Du är sjukt underbar människa. Har egentligen ingenting att skriva om. Ville mest bara göra det här inlägget för att se hur det ser ut och tacka Sofia. Så tack än en gång!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0