13:31

Ledsen att jag inte har bloggat på några dagar, har varit upptagen av allt runtomkring dvs, släkten, karlstad osv! Har inte riktigt haft tiden. Har även försökt göra blogginlägg från mobilen men det vill sig inte! Så har ändå försökt att hålla er uppdaterade..
Lovade ju er ett kort på allt som jag hade fått i julklapp, får inget bra kort på det. Men det kommer upp denna kväll, med allting.

Var på mellandagsrean igår, fick med mig tre tröjor hem. Behövde egentligen inte så mycket. Kommer nog upp bild samtidigt som jag lägger upp mina underbara julklappar, höhö.

har förövrigt inga planer inför den här dagen, ska nog ta det ganska lugnt och njuta av ledigheten! bloggar mer i eftermiddag antagligen, puss på er fina

Påväg till Karlstad


Juldagen

Hej gosingningsar!
Har haft en jättefin helg men fina presenter och mysiga människor runt omkring mig. Lägger in allt jag fått senare ikväll när jag har fått ett bra kort på det, swear!!
Men kan visa er min nya telefon, ingen Iphone dock men förövrigt en väldigt bra, fungerande telefon.


ZTE BLADE

Julafton

God Jul på er alla ytterligare en gång, och hoppas ni får en strålande jul!

mormor och morfar kom för en halvtimme sen så nu är vi alla samlade hemma hos oss och ska vilken sekund som helst ta en fika! Åh vad julen är underbar, man har verkligen chansen att umgås med sina nära och kära ordentligt och det är allmänt mysigt. Synd bara att snön inte ville komma i tid iår, men då får man mysa till det inomhus istället!!

Bloggar mera i eftermiddag sen, visar er antagligen julklapparna som jag förmodligen kommer få idag.

Ta hand om er nu en fin dag som denna, det ska jag iallafall :)

KRAMAR

Picniklover?

Jag bara älskar picnik, typ bra!? HAHA, redigerar nästan alla mina bilder där faktiskt.. tönt :s
Några bilder därifrån:









God Jul!

Idag är det ju somsagt dan för dopparedan. 23/12-2011 Så det jag har att säga är väl egentligen att jag bara vill önska alla er fina läsare en riktigt härlig och trevlig jul! Hoppas den blir super :)


Ej egentagen bild.


Kamera ♥♥♥♥♥

Sitter här och fjantar mig inför camen, så roligt har jag just nu..


ÄLSKA kameror..

planer, none..


Igår

Hej people, vaknade nyss så är inte direkt pigg at the moment
Ska snart gå till bygget och hämta två skivor som ska bli julklapp, höhö.. Annars har jag inga planer alls för dagen. Jag får väl se vad jag hittar på, allt jag hade nu iallafall. Uppdateras självfallet mer under dagen.
Ha det bra sötisar, puss!



Sanna Görden

Hejsan, sanna åkte precis hem. Haft en väldigt go dag med henne. Lagat mat, knäck, sett på skräckfilm, ätit, städat mitt rum (höhö..) osv. Trevlig ung dam till vän jag har!
Har tyvärr inga direkt.. nya bilder för tillfället, då min telefon liksom vägrar att samarbeta. Men den här datorn kommer nog dö vilken dag som helst så inte speciellt förvånad. Men där har ni iallafall förklaringen!
Nu ska jag njuta utav första kvällen på jullovet, himla härligt!! Kan ju inte säga något annat direkt!
Fast har ju en på mig och sanna från idag i oförsig!

PUSSAAAAR

Tips?

Kom hem för ca en timme sen ifrån Clara, hade en riktigt mysig eftermiddag med henne! Gillar dig.

Ser på någon Amerikans action film, så himla bra!! Ska nog sova snart, orkar inte va uppe nuförtiden.. Skulle kunna sova en vecka i sträck, om jag kunde! That's the feeling..
Vet att jag egentligen inte bloggat om någonting intressant idag, men vill liksom uppdatera lite. Ge mig gärna lite tips på vad ni tycker jag kan skriva om, som ni tycker är kul att läsa! Uppskattas.

kramar

Hos claribari

Hejsan!! Ledsen att jag inte bloggat på ett tag igen.. höhö. Men ni får vara glada när jag väl gör det, haha! 
Sitter just nu hos fina Clara, och hon gick nyss ner för att spela in någon video på sig själv till skolan..
Vi har inte gjort någonting speciellt, lagade pannkakor, åkte till tågstationen, sjungit, dansat litegranna osvosv.
Ska kanske få äran att hjälpa till att klä deras gran, höhö..
FAST, vet inte riktigt om vi skulle det.. men det var allt jag hade att säga nu! Inga bilder tyvärr, puss

Tääääävlar

Är med och tävlar om ett par skor på: www.tinkerbella.blogg.se. Tävlar om dessa skor!
Skorna hittar du här: http://www.skonamig.se/

Bright moments

Dagen ändrades lite idag, kunde inte träna.. hade ingen skjuts!
Så åkte och träffade mina gosar, dvs julia, linnea & frida.
Ska nog göra mig iordning nu och lägga mig och kolla på tv på datorn, så himla gött att ha datorn i sängen så man kan somna närsomhelts!

Det var allt för idag, talk to you tomorrow guys hihi..


Du är bra, på ditt sätt.

Hej och förlåt, jag vet att jag inte bloggat på några dagar. Har inte haft tid till bloggen riktigt, men nuså!!
Har ändå inte hänt någonting speciellt heller, hade ju Lucia på skolan i tisdags, väldigt mysigt. Älskar Lucia på något vis, med alla ljus osv. Bara väldigt mysigt.
Var hos tandläkaren för en liten stund sen, tog ur min nuvarande tandställning för dom som inte visste att jag har haft det. Ska ju få räls i Januari så jag slipper ju inte själva tandställningsprocessen men det ska nog bli bra! Har inget emot det i varje fall. Nu ska jag ner och hjälpa modern i huset med maten, sedan ska jag iväg till Karlstad ikväll och träna, ha en bra resterande Torsdag! puss

Todays.

This is our show

Lite fast bara.. hehe s


¨



Gillar mina morgon frisyrer.

Har tänkt lägga ut lite bilder på mina morgonfrisyrer, det enda man nog kan säga säkert om dom är att dom iallafall inte är fina.. haha.
Faaaast, orkade inte det! :D
Vaknade för några timmar sedan men har endast suttit vid datorn och ätit lite frukost. Snart ska jag ta mig en dusch och göra mig iordning för eftermiddagen. Hoppas ni alla får en bra lördag, puss mina fina.


Robin Stjernberg ♥

Är verkligen sur just nu, orkar inte!! ROBIN SKULLE JU VINNA HELA JÄVLA IDOOOL! tycker helt ärligt att han är så himla mycket bättre än amanda, hon är ju såklart duktig. Men hejade verkligen på robin!!!!! Älskar honom iallafall. Så jädra bra!!!



ååååååååååååååååååh :(:(:(:(:(

Jag klarar allt som du vill att jag ska klara.

Hej allihopaaaaaa!
Försökte ladda in bilder på halsbandet men det ville sig inte, så ska försöka lite senare så får vi se då! Egentligen har jag inte särskilt mycket att berätta, har inte hänt någonting speciellt alls..
Nu ska jag gå ner och baka kladdkaka, hoppas vi har grejer till det bara!!
talk to you later babes, haha..


Jag tror jag älskar dig.

Hej! Kom nyss hem från stan, fick med mig ett halsband hem, love it'
Dagen har nästan bara bestått utav sång, ska även sjunga lite nu inför julshowen.. Är ju med i skolans kör så vi har typ bara tränat gällande Lucia som är nu på Tisdag. Tycker faktiskt ändå att det bara är kul, så det gör mig inte speciellt mycket att sjunga i några timmar! :)
Visar er en bild på halsbandet strax, måste ner och fixa julklappen jag köpte till bästis!

Jag saknar dig inte längre





bra bildkvalite, orkade inte ta någon bra. bild från i somras.

Nobellmiddag

Hej, kom hem från skolan precis. Var bara ute med Smilla en snabbis. Har verkligen haft en jättemysig eftermiddag med klassen och vi har ätit god mat, ganska iallafall! :)
Nu måste jag plugga på en bokrecension som ska redovisas imorgon, så det är mina planer för kvällen. Kommer nog gå ganska fort, då jag nästan kan allting, haha..
Det var allt jag hade att säga för dagen, ledsen att det knappt blev någon bloggning igår, men hann verkligen inte! Tränade ca. 8 timmar igår. Om man räknar med all cykling jag lyckades ådstakomma igår..

Nej, nu måste jag fortsätta! Ju snabbare jag blir klar desto bättre, kanske bloggar någonting mer ikväll. Lägger in lite bilder och så kanske.. vi får se!


Godnatt

Har haft en jättebra dag!! berättar allt imorgon, nu ska jag sova. Har nobelmiddag och annat kul imorgon, ååååh! Men vi hörs, tänkte bara säga godnatt liksom, puss!

Jag ska fånga varje ögonblick

Hejsan mina kära läsare!
Idag har jag varit ute hos Calle och ridit. Sedan åkte jag och min trevliga familj till Karlstad på julbord, IKEA. Så himla gott!! Fast skinkan smakade lite konstigt.. Sedan åkte vi till Mariebergsskogen och gick på julmarknad.
Kom precis hem från Viktor också, sen har jag inte gjort någonting mer alls idag. Hoppas ni alla har haft en lika trevlig söndag som jag har haft? KRAM


Design - check!

Designen är nu klar. Tack än en gång Sofia för att du lägger ner tid på mig, väldigt tacksam!
Släng gärna en kommentar om vad ni tycker!! Puss :)

Varje gång jag sluter mina ögon

Emma och Moa åkte hem för en stund sen, följde dom en bit med smilla. Imorgon ska jag nog till Karlstad och kanske gå på julbord! ååååååååh mums ♥
Med tanke på att jag kommer få räls antagligen lagom till jul så kommer inte jag kunna äta någon julmat eller julgodis... arg!!! Men vi får hoppas att jag får den efter jul..
Nu ska jag sätta på en film och äta ostbågar ♥♥♥♥♥ Fast, ska äta mat innan. Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, puss!


Kläderna jag bär

Moa sitter här och vi har precís ätit! Har snott en tröja utav Emma också, hihihi världens gosigaste tröja!!
Älskar er mina bästisar, ni är sååååå bra!


Slutet på vår film

Hejsan, sitter påklädd och klar och väntar på mina kära vänner! Dom kommer väl vilken minut som helst! :)
Vet inte riktigt vad vi gör idag, ska iallafall åka hem till dom senare sen och kolla på kläder att ha till nobelmiddagen.. haha, ifall dom har några bra kläder. Vï får seeeee.
Men vi hörs! Kramar

Bilder på dom som jag älskar mest utav allt i hela världen, ni anar inte hur mycket ni betyder♥♥♥


Fredaaaaaaag


Bilder från igår

Hej!
Idag åkte jag&min klass till Karlskoga och gick på Nobelmuseet. Det var verkligen över förväntan!! Riktigt intressant faktiskt. Träffade ju den riktiga Alfred Nobel så! haha..
Sen hade vi bara idrott och slutade, himla härlig fredag!
Just nu så sitter jag här hemma och väntar på mina godingar. Senare ikväll drar vi till bygget och jag ska nog spela in tror jag! träffa lite folk också. Gillar er tjejer, så himla mycket!!
Det var nog allt jag hade att säga idag, hör av mig ikväll ifall någonting kul händer, bra puss!


Besöksrekord

Rubriken säger sig själv, wiiiiiiiiie

Jag orkar inte springa mer

Hej, dagen blev inte alls som den var planerad. Moa skulle ha utvecklingssamtal och Emma skulle va barnvakt, tyvärr! Men vi ska ju ses imorgon ändå och då blir det julmys! Bakning och sånt där.
Nu sitter jag i sängen med Fanny och lyssnar på musik. Drack nyss glögg ♥♥♥
Slänger in en liten konstig bild, men bara för att inlägget inte ska bli lika tråkigt. Hoppas alla har haft en bra dag! Vi hörs kanske senare, men iallafall imorgon! Kramar


Melissa Horn ♥

"Åren går in i varandra
 och jag inser att tiden är kort.
 Årstiderna smälter samman
 och jag vill minnas det jag
en gång glömde bort"


Känslan jag har

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen.
Om ungefär en halvtimme kommer emma och moa hit så jag borde verkligen göra mig iordning. Struntar i att duscha, orkar inteeee!
Vi kanske drar till bygget senare ikväll, vi får se hur det blir. Saknar i varje fall tjejerna såhäääääär mycket! Så det är vad jag har bestämt för dagen, ganska lugnt.
Vi hörs senare, puss


RSS 2.0